Serija ‘Hitna’ s Katarinom Radivojević u glavnoj ulozi na RTL-u

Katarina Radivojević predvodi sjajnu glumačku ekipu nove dramske hit-serije 'Hitna' koja će se od ponedjeljka 4. svibnja u 21 sat početi prikazivati na RTL Televiziji! Lijepa glumica u seriji tumači lik Katarine Grujić, glavne medicinske sestre

“Rad na ovoj ulozi mi je bio velik izazov jer je to uloga, odnosno lik, koji dosad nisam glumila. Katarina je nekako mirnija od mojih dosadašnjih likova. Tiha je, povučena, čak i depresivna. Ali u isto vrijeme i iskrena, snažna i oštra. Bio je to baš dobar izazov, a ekipa s kojom sam surađivala bila je odlična tako da je snimanje serije bilo jedno vrlo pozitivno iskustvo”, kazala je imenjakinja sestre Grujić.

‘Hitna’, redatelja Dejana Zečevića i Stevana Filipovića, adaptacija je slavnog ‘Emergency Rooma’,
odnosno ER-a, a gledatelje će uvesti iza zatvorenih vrata operacijske sale, provesti kroz hodnike hitne
službe i pokazati kako izgleda svakodnevica ljudi koji se iz sata u sat bore za nečiji život.

'Hitna'

 

“Naučiti i odlično baratati svim tim medicinskim terminima je bio jedan od zahtjevnih dijelova rada na
seriji. Sada sam već zaboravila sve te izraze, ali bih ih se brzo podsjetila. No najkompliciraniji i
vjerojatno najteži dio posla je bila konstantna fizička priprema. Radnja u seriji je zahtjevna jer ima
jako puno fizičkog posla, operacija, prenošenja pacijenata. Na set morate doći potpuno pripremljeni”,
dodaje glumica.

Serija je snimana tijekom 2014., bila je jedna od najgledanijih serija godine, a najavljena je i njezina druga sezona. Informacija o povratku na set je još uvijek neslužbena, no da se pita fanove, oni ne bi imali ništa protiv još jedne sezone.

'Hitna'

“Kritike publike su bile iznimno pozitivne. Komentirali su da je serija moderna, drugačija. A posebno mi
je bilo drago što su seriju komentirali moji kolege i rekli da sam ulogu baš pogodila”, kazala je Katarina koja upravo zbog posla već dvije godine pokušava podjednako vremena provoditi kod kuće i u Americi, iz koje se zbog fakultetskih obveza vratila prije tjedan dana. Naime, glumica priprema predstavu ‘Sluškinje’ Jeana Geneta, koja će ujedno biti i njezin diplomski rad.

“Zbog toga sam se u jednu ruku i vratila u iz Amerike, želim to dovršiti kako bih mogla raditi na nekim
drugim stvarima. Ovdje već imam neke pregovore za nove projekte, vidjet ćemo, još ne smijem ni o čemu govoriti”, tajnovita je buduća magistra glume.

Katarina Radivojević u seriji ‘Hitna’ glumi glavnu sestru odjela i veliku ljubav doktora Arsića. Uz njih u seriji glume i Tamara Krcunović, Marko Janjić, Bojan Perić i Ivan Jevtović, u ulozi narednika Ščepanovića je legendarni srpski glumac Miki Manojlović, a epizodnu ulogu imat će i atraktivni srpski maneken i natjecatelj regionalnog ‘Survivora’ Vladimir Vuksanović. Kako se nose sa životnim pričama pacijenata i međusobnih odnosima opterećenim sadašnjicom te kako podnose gubitak, do kuda su spremni ići da spase nečiji život i koliko lica imaju ljudska sreća i nesreća, doznajte od 4. svibnja u 21 sat. Prvi tjedan emitiranja serija će se prikazivat od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL Televiziji!

Foto: Press

Komentari