Serija o raju i paklu: ‘Veze’

Od 18. siječnja, svakog ponedjeljka u 22:00 na FOX life kanalu prikazivat će se serija 'Veze'

Nova moderna komedija na FOX Life kanalu, već je u prvim epizodama u siječnju svojim urnebesnim i slikovitim prikazima ljubavnih odnosa zainteresirala sve one koji se mogu nasmijati sami sebi i svojim sumanitim pokušajima, da pronađu ljubav.

‘Veze’ razmatraju probleme vrijednosti modernog braka, njegove smislenosti i besmislenosti, seksa, nevjere, kompromisa, otuđenja, ponovnog otkrića i neprestane potrage za idealnim partnerom. Središnji likovi u seriji su bivši mrtvozornik, a trenutno bračni savjetnik, Toni (48 godina), njegova supruga Micka (43 godine) koja je poznata arhitektica, i njihova kći u turbulentnim tinejdžerskim godinama.

'Veze'

Brojni članovi njihove šire obitelji uključeni su u komplicirane veze i preljube te malo pomalo otkrivamo sve veći broj prljavih tajni i sramotnih detalja u biografiji ‘savršene’ obitelji. Integritet obitelji uvelike je ugrožen…. Hoće li arhitektica i bračni savjetnik uspjeti ostati zajedno ili će pokleknuti pred iskušenjima koja vrebaju izvana? U svakom slučaju, saznat ćemo to uz puno smijeha i sigurno se podsjetiti na neke svoje epizode koje smo zaboravili….

'Veze'

U glavnim ulogama: Mihail Bilalov, Nikolay Ishkov, Lorina Kamburova, Iliana Lazarova, Yana Marinova i Lilia Marvilya

Komentari