U novoj sezoni InDizajna Mirjane Mikulec sudjelovat će i gledatelji

Nove epizode InDizajna, popularne emisije o uređenju interijera donose pregršt noviteta, savjeta, ideja i trikova koje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec i u novoj sezoni dijeli s gledateljima

U potrazi za originalnim i lijepim interijerima Mirjana Mikulec otvara vrata raskošnih prostora diljem Hrvatske, ali i europskih metropola. Tako će gledatelje ‘odvesti’ u Amsterdam, Beč i europsku prijestolnicu dizajna interijera – London. Očekuju nas i interijeri čiji proces stvaranja pratimo od početka do kraja, a svaki je prostor ljepši od drugog!

Mirjana i njen tim pokazat će gledateljima i humanitarnu stranu svojeg djelovanja. Tijekom cijele sezone moći ćete pratiti uređenje dječjih domova diljem Hrvatske.

“Potrudili smo se djeci osigurati udoban i topao prostor i maksimalno smo ih uključili u cijeli postupak. Poslušali smo dječje ideje i cijelo ljeto marljivo radili da taj prostor uredimo prema njihovim potrebama i stvorimo udobnu atmosferu. Osmjesi na njihovim licima bili su nam najveća pohvala i jedva čekam da gledatelji vide što smo sve napravili!”, rekla je Mirjana Mikulec osvrćući se na hvalevrijednu akciju, na kojoj je radio njen cijeli studio.

Da posao dizajnera interijera nije nimalo lak Mirjana je istaknula puno puta, no u novoj će sezoni InDizajna to gledateljima i dokazati!

“Često sam se tijekom karijere susretala s predrasudama prema zanimanju dizajnera interijera, osobito kada sam tek počinjala. Bilo je tu komentara poput zašto angažirati dizajnera interijera koji će u sobu staviti tri vaze i stolić?! To se u Hrvatskoj događa s mnogim zanimanjima, no odlučila sam gledateljima pokazati da posao dizajnera interijera i nije baš jednostavan i to kroz novu rubriku u kojoj mogu sudjelovati. Dobit će zadatak, određeno vrijeme i smjernice, a od prazne prostorije trebat će osmisliti potpuno funkcionalnu prostoriju”, otkrila nam je Mirjana.

Velike transformacije, tutoriali, korisni savjeti, najnoviji trendovi i inspiracije za uređenje životnog prostora samo su dio onoga što gledatelje očekuje u novoj sezoni, a prva emisija na rasporedu je u nedjelju 27. rujna, na RTL-u.

Komentari