Darujemo vam Nuxe Rêve de Miel Ultrahranjive balzame za usne!

Stvoren prije 22 godine, Rêve de Miel Ultra-hranjivi balzam za usne danas je apsolutni NUXE best-seller. Svake godine, ovaj nezaobilazni proizvod za njegu usana privlači sve veći broj korisnika sa suhim i oštećenim usnama, koji traže iznimno hranjivi i obnavljajući proizvod gurmanskog okusa. Stoga dvije čitateljice darujemo ovim super balzamom.. Kako? Doznajte u nastavku...

Kao čista medena delikatesa, ovaj je ultra-hranjivi balzam najbolji saveznik za prekrasne usne zahvaljujući svojim darežljivim aktivnim sastojcima (med bagrema, shea maslac, esencijalno ulje grejpa i dragocjena biljna ulja). Njegov ekskluzivni spoj dokazano hrani, obnavlja, omekšava i štiti usne, isušene i oštećene uslijed agresivnih vanjskih čimbenika, a svoju je učinkovitost dokazao i u ekstremnim vremenskim uvjetima u Kanadi*.

Uroniti prst u ovu kultnu teglicu i osjetiti njegovu ultra-slasnu teksturu pruža jedinstven osjećaj, uz božansko medeni okus kada ga nanesete na usne.

*Test korištenja proveden pod nadzorom dermatologa na 22 volontera u Kanadi tijekom 28 dana usred zime, na prosječnoj temperaturi od -9°C.

Što kažu obožavateljice ovog kultnog balzama za usne?

Rêve de Miel Ultrahranjivi balzam za usne našao je put do srca i torbica brojnih korisnica diljem svijeta, koje za njega kažu sljedeće:

‘Nikad ne napuštam kuću bez ovog balzama. Imam jedan u stolu na poslu i jedan u svojoj torbi. Jedan od njih mi je uvijek pri ruci kako bih trenutno nahranila svoje usne kad god osjećam da su suhe, ili da im podarim prirodan, blistav izgled prije sastanka.’

‘Ovaj balzam je moj nezaobilazni pratitelj na skijanju. Nakon cijelog dana na planini, nanesem debeli sloj balzama na usne kao masku, i ostavim ga cijelu noć, a ujutro se probudim s mekim, obnovljenim usnama.’

‘Umjesto da ga koristim na usnama, ovaj balzam mi se pokazao savršen kao pomoć prilikom manikure. Prvo ga nježno ugrijem među prstima, a zatim ga razmažem oko noktiju kako bih omekšala kutikule i nahranila nokte.’

Stigla je nova, ‘pop art’ limitirana kolekcija

Rêve de Miel Ultrahranjivi balzam za usne ove godine dolazi u 3 nova limitirana izdanja.

rdm-collectors-pyramid

Njegovo pakiranje oslikano je motivima usana te grafikama u živopisnim bojama koje daju pravi ‘pop art’ izgled ovoj kultnoj teglici. Ovogodišnja MUST HAVE izdanja originalne formule balzama bez boje, dostupna su u 3 neodoljive varijante pakiranja za uvijek prekrasne usne: ROCK ljubičasto, GLAM ružičasto te NATURAL zeleno.

ROCK – tamnoljubičasta pozadina s vragolastim osmjehom za usne koje blistaju rock-chick šarmom, znakom samosvjesnog karaktera.

GLAM – sa sofisticiranom pozadinom boje fuksije, ove slatke usne pružaju nježne poljupce.

NATURAL – lijepe bez truda na tirkiznoj pozadini, ove usne prirodnog izgleda nježno šapuću.

Cijena, 15 g: 95,96 kn

Dva balzama iz ‘pop art’ limitirane kolekcije mogu biti vaša, ako se prijavite u inbox naše facebook stranice (ovdje). Uz napomenu (subject) NUXE, ostavite svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu i kontakt – svi podaci su obavezni i bit će korišteni samo u svrhu slanja darova dobitnicama) te odgovorite na pitanje: ‘U koje tri varijante dolaze balzami iz limitirane ‘pop art’ kolekcije?’. Dvije dobitnice bit će izvučene SLUČAJNIM odabirom, uz uvjet da imaju sve tražene podatke, točan odgovor na postavljeno pitanje te da do sada nisu osvojili dar na našem portalu.

Darivanje traje do ponedjeljka 21. studenoga do 12 sati, kada ćemo u postu na facebooku objaviti imena dobitnica. 

SRETNOOOOOOO!!!

Komentari