Darujemo vam globus Staccato!

Za vas smo pripremili globus brenda Staccato, a kako do njega doznajte u nastavku!

Trebate ideju za dar? Što kažete na Graf von Faber-Castell manžete za muškarce, jedan od 50 modela Porsche Design novčanika ili njihov legendarni parfem Titan? Možda nešto za dom? Čajnik, set za fondue ili set za ulje i ocat od ručno puhanog stakla, keramički mužar… Sve su to zapravo kvalitetne skulpture kojima će se svi diviti. Od sada na novoj adresi u središtu Zagreba, u Masarykovoj 26, Staccato – Porsche Design i ovaj put ponudit će savršeno rješenje za božićno i novogodišnje darivanje.

U Staccato – Porsche Designu pobrinuli su se da ostavite jak dojam na dragu osobu ili poslovne partnere te će vam odabranu sitnicu zamotati prigodnim papirom i ukrasiti vrpcama. Najbolji pokloni na jednom mjestu!

staccato-03

Staccato – Porsche Design jednoj čitateljici našeg portala daruje globus koji će se uklopiti u svaku prostoriju. Izuzetno čvrste strukture i kvalitetne izrade, postolje i osovina globusa napravljeni su od nehrđajućeg čelika, a dolazi u elegantnom poklon pakiranju sa skrivenom ručkom za nošenje. Ne samo da je idealan dar kojim možete oduševiti vaše školarce, već će se, vjerujemo, njime služiti čitava obitelj. Bilo kako bi isplanirali neko zajedničko putovanje, bilo da bi zajedno učili i istraživali tu čudesnu kuglu zemaljsku.

staccato-kolekcija-globuis-srednji-promjer-25-cm-44300-kn

Sve što trebate napraviti kako bi ovaj globus bio vaš, jest poslati nam mail na sretna@sretna.hr uz predmet (Subject) Staccato – Porsche Design. U tekstu maila napišite zašto bi se ovaj globus trebao naći ispod vašeg bora i kome biste ga namijenili. Ovo darivanje traje do ponedjeljka 19. prosinca kako bi do Badnjaka, 24. prosinca stigao na kućnu adresu sretnog dobitnika/ce. Ime najsretnije/g objavit ćemo u postu na facebooku istoga dana, nakon 12 sati, do kada primamo vašu elektroničku poštu.

3,2,1 SRETNO! 

Komentari