Darujemo vam proizvode za kosu iz linije NIVEA Volume Care

Darujemo vam tri paketa proizvoda NIVEA Volume Care (Volume Care pjena za kosu + sprej za kosu). Kako do ovih proizvoda doznajte u nastavku

Kosa je jedan od najvažnijih ženskih aduta, no u nedostatku vremena žene joj ponekad ne stignu posvetiti dovoljno pažnje. U situacijama bez viška vremena ženama je najvažnije da njihova frizura izgleda što prirodnije i da ima volumen, da nije ljepljiva i teška te da ne moraju koristiti previše proizvoda za styling kose. Nova NIVEA Volume Care linija za styling kose idealna je za brze i ležerne frizure koje će trajati tijekom cijelog dana.

Ovogodišnji trendovi za kosu su upravo prirodne frizure i teksture, odnosno stvaranje prirodnog izgleda kojeg je jednostavno i brzo napraviti kod kuće. ‘Obožavam kada kosa jednostavno izgleda prirodno lijepo – najgora kosa je ona s kojom žene pokušavaju učiniti nešto što kosi prirodno nije naklonjeno’, rekla je Sally Brooks, međunarodna NIVEA stilistica za kosu.

Pet savjeta Sally Brooks za savršen volumen:

Volumen se postiže podizanjem kose od korijena. Za savršen volumen ne preporučuje se korištenje šampona i regeneratora koji će otežati kosu.
• Ne tretirajte kosu s previše proizvoda za njegu i styling. Pustite ju da što više ‘diše’.
• Sušite kosu fenom od korijena prema vrhovima kako biste stvorili prirodan volumen.
• Koristite pjene kako biste učinili frizuru postojanom i dugotrajnijom.
• Koristite proizvode za volumen koji učvršćuju i istovremeno njeguju kosu, poput proizvoda iz NIVEA Volume Care linije za oblikovanje kose.

NIVEA Volume Care pjena za kosu

Pjena za oblikovanje udvostručuje volumen kose, ne čini ju ljepljivom i teškom te ju istovremeno njeguje i jača. Njegujuće ulje makadamije štiti kosu od topline prilikom korištenja aparata za styling kose te ju čini postojanom 24 sata.

Volume_Care_Styling_SprayNIVEA Volume Care sprej za kosu

Savršen proizvod za završnu fazu oblikovanja kose s njegujućim uljem makadamije, jača kosu iznutra i štiti izvana. Čini kosu prirodno lijepom i blistavom, pruža jako učvršćivanje i udvostručuje volumen tijekom cijeloga dana bez isušivanja kose. Omogućava lako raščešljavanje, ne ostavlja tragove i ne čini kosu ljepljivom.

Volume_Care_Styling_MousseTri čitateljice darivat ćemo paketom proizvoda iz linije NIVEA Volume Care koji sadrže jednu pjenu za kosu i jedan sprej za kosu. Prijavite se u inbox naše Facebook stranice (ovdje) te uz Subject NIVEa Volume Care u poruci ostavite svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu i kontakt). Sretne dobitnice bit će izvučene slučajnim odabirom. Prijave primamo do ponedjeljka 25. srpnja, a upravo na taj dan u postu na Facebooku objavit ćemo imena triju dobitnica.

Sretno!

 

Komentari