Gastro
Maslačak – nova zvijezda u kuhinji
Za maslačak tvrde da je novi špinat, a po vitaminskom sastavu nadmašuje čak i špinat i rajčice
Slastica koja 'nestaje' u trenu
Donosim vam recept za tiramisu, kojeg najradije serviram u tegli
Jabuke - spas za svaki 'kiks' u kuhinji
Svi znamo da su jabuke zdrave i da bismo svaki dan trebali pojesti barem jednu kako bismo ojačali imunitet. No one su i pravi ‘spasitelj’ kada vam u…
Napravite luksuzni, domaći sladoled s konjakom i karamelom
U nastavku vam donosimo recept za pjenastu kremu od skute sa zdrobljenim keksima, koja u ovim…
Drugačije mariniranje mesa
Kad se meso okupa u marinadi priremljenoj maštovito i s ljubavlju, nastaje fenomenalno jelo
Idealno je vrijeme za pitu s nektarinama
Premda je ljeto, nema potrebe da se odreknete slatkog! Stoga neka vam cijela kuća zamiriše od ove prefine pite s nektarinama
Kako uštedjeti na namirnicama?
U kontejnerima i smeću u Hrvatskoj svake godinu završi hrane u vrijednosti od četiri milijarde kuna i svaki građanin baci stotinjak kilograma hrane,…
Mrkva u slasticama
Mrkva se ubraja u najvrednije i najbolje vrste povrća, koje možemo obilato koristiti u svakodnevnoj prehrani. Savršeno paše i u slanim i u slatkim…
Kako uživati u hrani, a ne debljati se
Čuli ste za poznati francuski paradoks? Francuzi uživaju u hrani, pritom konzumirajući masnoće i alkohol, posebice crno vino, no ipak znatno rjeđe…
Francuska juha od luka
Francuska juha datira još iz 18. stoljeća