Gastro
Kako kuhati svježu tjesteninu?
Za razliku od sušene, kojoj je potrebno dulje vrijeme kuhanja, svježa tjestenina gotova je u 3-4 minute, pa je idealna uz mlado povrće, koje se…
Zašto je Cezar salata toliko popularna?
Salatu Cezar birajte kao osvježavajuć obrok, koji potječe od prije stotinjak godina i to ni manje ni više nego iz Meksika
Kako spremiti Jaja Benedict?
Glumici Kate Winslet jaja spremljena na ovaj način omiljeno su jelo
Piletina Marengo
Piletina Marengo dobila je naziv prema jelu koje je kuhar spremio Napoleonu nakon pobjede u bitci kod Marenga davne 1800.
Napravite brzu tjesteninu
Nerijetko nemamo dovoljno vremena za spremanje obroka kakvog bismo najradije pojeli, stoga vam donosimo recept za brzu tjesteninu
Kako marinirati janjetinu?
Neki gurmani janjetinu prije pečenja samo posole kako ne bi začinima prikrili sve njezine mirise i okuse, no nećete pogriješitit ni ako ovo meso…
Ideja za pripemu lososa
Donosimo vam recept za pripremu lososa, koji ima brojne blagodati za naše zdravlje
Kako ispeći bakalar?
Sigurni smo da ste već svladali pripremu bakarala na bijelo, stoga vam predlažemo kako ga uspješno ispeći
Slatki užitak uz kocke s jagodama
Sezona jagoda u punom je jeku, stoga vam donosimo recept za fini kolač s tim voćem neodoljivog izgleda, ugodnog mirisa i zanosnog okusa
Zašto i kako koristiti rabarbaru u prehrani?
U prehrani se koriste samo stabljike biljke rabarbare, nikako listovi koji su toksični, a mi vam otkrivamo sve blagodati ovog povrća na naše zdravlje…