Zgode i nezgode Luke Nižetića na portalu Menshealth.hr

'Ultra cardio, trening za umiranje na moru, pa zasluženo pivo' poručuje Luka Nižetić u kolumni na portalu Menshealth.hr

‘Kada bi me pitali što je za mene idealan početak sezone godišnjih odmora, rekao bih vam, ovim redoslijedom: prvo posjetite najveći party u Europi, Ultru i odradite trodnevni cardio trening, praktički dovoljan za cijelo ljeto.

IMG_6069 IMG_5954

Nakon divljanja na Ultri uputite se u naizgled mirnu Komižu gdje je započelo natjecanje u lovu na tune, Big game fishing, da osjetite čar, ako vas posreći, susreta s velikim ribama u najljepšem dijelu Jadrana.

IMG_0267

Na samom kraju, nakon adrenalina, plesa, borbe s ribetinama, sunca i mora zavalite se negdje u hlad na nekoj od viških plaža (preporučam Duboku) uz bocu Prvog viškog piva i ne mislite baš o ničemu te se prepustite zasluženom zenu’, opisuje Luka idealan početak sezone godišnjih odmora, u svojoj kolumni objavljenoj na portalu Menshealth.hr. Naime, pjevač Luka Nižetić o svojim zgodama i nezgodama odnedavno piše za hrvatski portal Menshealth.hr!

U prvoj kolumni je, između ostalog, ispričao kako se proveo na proteklom festivalu Ultra Europe u Splitu. ‘Nakon sat vremena naguravanja i stiske napokon smo ušli na stadion i iste sekunde je krenuo kaos, redali su se Gouryella, Hardwell, Martin Garixx, David Guetta, a ekipa je bila u ekstazi od početka do kraja. Da se razumijemo, ne slušam tu glazbu doma. Ne slušam je niti u autu. Ali toliko ljudi i toliko pozitivne energije nisam dugo vidio na jednom mjestu, naročito ne na Poljudu. Umorilo me jedino stalno odlaženje na toilet jer pivo ipak učini svoje. U jednom trenutku, u plesnom zanosu, htio sam to učiniti na mjestu gdje sam plesao, prijatelji su me odgovorili, a baš sam glup što sam im uopće govorio! Ha, ha… Ali kad smo već kod govorenja i govorkanja, Ultra se puno spominje u kontekstu droge, bluda i razvrata. Samo bi poručio, ljudi, dođite, svratite, vidite, pa onda to isto napravite s bilo kojim narodnjačkim i polunarodnjačkim klubom u koji vam idu djeca i onda mi recite gdje vam se čini gore’, poručio je Luka Nižetić.

B21X9730

Više pročitajte na portalu Menshealth.hr.

Menshealth.hr. je jedinstveni hrvatski portal s obiljem videosadržaja i treninga u izvedbi stručnih lica. Uz poznate domaće stručnjake, i čitatelji redovito mogu slati vlastite uratke i tako sudjelovati u kreiranju sadržaja. Uz to što je ovo ‘portal za gledanje’ zahvaljujući svakodnevnim videotreninzima, Menshealth.hr je i ‘portal za čitanje’ jer na njemu o fitnessu, sportu, zdravlju, prehrani, lifestyleu, seksu i stilu pišu samo referentna imena. Klikom na Menshealth.hr inspirirajte se videotreninzima u izvedbi stručnjaka te otkrijte zašto je Menshealth.hr najbolje građeni portal za muškarce (kojeg će voljeti i žene)!

Komentari