Aleksandra Dojčinović u novoj ulozi

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović uz svoje Lei Lou kreacije predlaže dijamante

Da su dijamanti djevojkama najbolji prijatelji dobro je znala još Marilyn Monroe, no slavna nas je ljepotica naučila i još nešto, a to je da su jako, jako skupi. Mislila je slično i naša poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović dok nedavno, na jednom od svojih poslovnih putovanja u Pariz, nije upoznala čelne ljude svjetski poznatog belgijskog brenda nakita Diamanti Per Tutti, koji su je u trenu uvjerili u suprotno. I ponudili joj da bude zaštitno lice kampanje kojom ‘dijamanti za sve’ na velika vrata dolaze u Hrvatsku, gdje će biti u ponudi upravo u Lei Lou trgovinama.

Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović

“Poznato je da jako volim modne detalje, ali nakit pogotovo. Iako ću prvo primijetiti velike komade, oni koje volim nositi zapravo su mali, decentni, ali slatki i upečatljivi u toj jednostavnosti. Zbog toga su me Diamanti Per Tutti očarali na prvu, jer točno odgovaraju mom senzibilitetu i sjajan su dodatak Lei Lou haljinama. Biti zaštitno lice jednog tako velikog brenda za mene je velika čast i sretna sam što smo uspjeli ostvariti suradnju na obostrano zadovoljstvo” kaže dizajnerica koja je zablistala u kampanji koju potpisuje Goran Matijašec.

Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović

Ovaj brand iz Antwerpena već u samom imenu kaže da nudi dijamante za sve i to doslovno. Njihov je minimalistički nakit kombinacija srebra i pravih dijamanata po povoljnim cijenama, što ih zaista čini pristupačnima svima. Osim toga, zbog kvalitete izrade i svevremenog dizajna, vječan je baš kao i onaj o kojem je pjevala Marilynka.

Make up: Žana Kožul
Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy

Komentari