Čipka u kolekciji Larie by Marina Lacković

U novoj kolekciiji dizajnerica Marina lacković koristila je najfiniju čipku

Nestvarno, sanjivo, romantično glavni su elementi romantizma, a bile su nit vodilja za stvaranje proljeće/ljeto 2016. kolekcije koju potpisuje Larie by Marina Lacković. Ime koje nosi nova kolekcija je ‘Byron’, a nazvana je po lordu Byronu koji je poticao modu u romantizmu. Uzimajući glavne elemente romantizma; široke, nabrane i bogate rukave, cjevasti donji dio, volani, nastala je ova romatična kolekcija. Svaka haljina je malo umjetničko djelo napravljeno od 7 do 15 metara materijala, s mnogo elemenata od kojih su najbitniji volani svih debljina. Oni čine modele bogatim u isto vrijeme i lepršavim.

slika-3

U novoj kolekciji Marina koristi samo najfiniju čipku, a paleta boja koja prevladava su bijela, boja pudera, siva i crna.

Larie

Djelujući nepune dvije godine na hrvatskom modnom nebu, Marina je osvojila srca mnogih feshionistica među kojima su i poznate dame poput Tamare Garbajs, Ivane Mišerić, Andreje Andrassy, Lane Jurčević, Lane Gojak, Sonje Kovač, Pamele Ramljak…

Larie

Kolekcija ‘Byron’ Marinina je četvrta kolekcija, a godišnje izbaci i po četiri capsule kolekcije koje se rasprodaju u rekordnom vremenu. Larie by Marina Lacković, modni je brend koji je u jako kratkom vremenu oduševio sve ljubiteljice i poznavaoce mode te postao sinonim za modernu, urbanu djevojku koja se ne boji istovremeno biti ženstvena, glamurozna, ali i romantična.

Model: Ana Laura Kapetanović

Komentari