Mara Bratoš u ulozi modela

Fotografkinja Mara Bratoš ovaj se put umjesto iza fotoobjektiva našla pred njih i to u ulozi modela

Fotografkinja Mara Bratoš zagrebačkim ulicama zablistala je u najnovijim haljinama domaćeg branda LuLu Couture. Lepršave i jednostavne haljine žele svojom posebnošću osvojiti žene koje tijekom cijelog dana žele izgledati besprijekorno. Iako je brand LuLu Couture prepoznatljiv po svojim haljinama i tunikama s raznim ilustracijama, ove sezone dizajnerica Martina Tutić brend je obogatila haljinama bez ilustracija ali naglašenog volumena. Kolekcijom dominiraju pastelne boje, a upotpunjena je i linijom nakita.

Mara Bratoš Mara Bratoš

LuLu Couture stavlja poseban naglasak na najatraktivnije komade nove sezone, uključujući vedre i vesele boje, te prirodne materijale koje krase lepršave modele haljina te popularnu asimetriju na haljinama bez rukava. Zavodljiv i jednostavan izgled koji savršeno dočarava LuLu Couture djevojku, idealno balansira između primamljivog i nosivog.

Mara Bratoš Mara Bratoš

Ready-to-wear oblik uz fashion ilustracije s akademskim potpisom i ove sezone u kombinaciji s veselim i vedrim bojama idealan su izbor za tople dane.

Mara Bratoš

Foto: Press

 

Komentari