Najljepše haljine na dodjeli SAG

Osim nagrada, glumice se iznimno potrude i da zablistaju na crvenom tepihu. Tko je nas oduševio na dodjeli SAG, doznajte u nastavku

Dobitnica nagrade za najbolju glumicu, Emma Stone sinoć je zabljesnula i svojim izgledom. Nosila je kreaciju kuće Alexander McQueen, dugu crnu haljinu s cvjetnim uzorcima te dekonstruiranom korzetom od čipke, a u ruci clutch torbicu s istim potpisom, štikle Jimmy Choo i nakit Tiffany & Co.

Emma Stone

Glumica Michelle Williams također se istaknula svojim stajlingom, višebojnom haljinom s potpisom kuće Louis Vuitton i pripadajućim ukrasnim šalom.

Michelle Williams

Amy Adams istaknula se jednostavnim izborom duge crne haljine Brandon Maxwell i nakitom Cartier, koji je tako došao do izražaja.

Amy Adams

Glumica Gina Rodriguez odlučila se za usko te tako istaknula svoje obline u haljini brenda PatBo s aplikacijama cvijeća i ptica koji su vrlo popularni u posljednje vrijeme. Nosila je viseće naušnice Hueb te prstenje brenda Csarite.

Gina Rodriguez

Trudnica Natalie Portman odlučila se za široku varijantu, dugu puderasto rozu haljinu Dior Haute Couture s puff rukavima te clutch torbicu s istaknutom mašnom Christiana Louboutina te dijamantni nakit kuće Tiffany & Co.

Natalie Portman

Za jednostavno je odlučila i glumica Vanessa Kirby u haljini s faldama s šalom od chifona i naušnicama Messika.

Vanessa Kirby

Claire Foy bila je vrlo romantična u kreaciji kuće Valentino koju je upotpunila nakitom Tiffany & Co.

Claire Foy

Komentari