Severina kao Lei Lou žena

Modna priča između Severine i Aleksandre Dojčinović koja traje dugi niz godina, dobila je svoj nastavak i u najnovijoj Lei Lou kolekciji koju je dizajnerica predstavila na netom održanom Bipa Fashion.hr Cruise Collectionu u Zagrebu

Severina

Naime, baš kao i za lanjsku Cruise kolekciju i ove je uloga zaštitnog lica povjerena lijepoj splitskoj pjevačici koja je, zbog svoje zaigranosti modom i inače utjelovljenje savršene Lei Lou žene, a najnovija kampanja to samo još jednom potvrđuje.

Severina

U ovoj modnoj priči s potpisom, Severina je zablistala u ljetnim kreacijama koje su sve, samo nisu svakidašnje, ponajprije zbog igre krojevima koji prizivaju neka romantičnija, prošla vremena, a koja su ovaj put dodatno naglašena volanima i točkicama, dok je prizvuk romantike postignut čipkom. A kako i priliči ljetu, u kolekciji koja je već dostupna u Lei Lou trgovinama u Zagrebu i Splitu, nema mjesta tamnim, a ovaj put ni za Aleksandru karakterističnim pastelnim nijansama, već prevladavaju žarki tonovi ružičaste i neon zelene, no najveće su iznenađenje svakako haljine izrađene od – vune.

Severina

Dizajnerica, koja obožava istraživati nove tkanine i pomicati granicu kvalitete svojih proizvoda, ovaj je put to postigla materijalom koji je kod nas nepravedno zapostavljen u ljetnim vremenima, iako su još naši stari znali da ona zimi grije, dok na najvećim vrućinama daje upravo suprotan – efekt hlađenja. Sve je to rezultiralo divnim haljinama, koje će sigurno biti zvijezde mnogih ljetnih večeri ove sezone.

Preporučujemo

Komentari