Umjetnost u ručno rađenim torbicama Sartess

Iza imena Sartess krije se talentirana dizajnerica modnih dodatak i odjeće, Snježana Sirovica

“Uvijek sam voljela imati lijepe torbice i shvatila sam da ih mogu izrađivati sama, i tako je sve krenulo. Prije desetak godina kupila sam svoju prvu šivaću mašinu i počela šivati torbice…”, započinje svoju priču Snježana Sirovica, talentirana 33-godišnja umjetnica, koja svoju kreativnost najbolje izražava izrađujući uistinu posebne torbice Sartess.

Ime svog brenda, koji osim torbica uključuje i odjevne komade, Snježana je osmislila stapajući englesku riječ za umjetnost, art, sa svojim inicijalima. A sve ono što napravi Snježana odmah i fotografira, stoga svi koji se požele pobliže upoznati s njezinim radom mogu to učiniti putem njezine facebook stranice, te instagrama.Sartess

Za jednu originalnu torbicu Sartess, otkriva nam dizajnerica, potrebno joj je između sat i pol do dva sata rada, no najviše vremena ‘utroši’ na osmišljavanje i pripremu materijala, te ručno šivanje.

Sartess

A ona sama naradije nosi svoje žuto crne torbice, poput ove na slici dolje, baš kao i one sa strip printom.

Sartess

Osim torbica i odjeće od koje najradije izrađuje dulje košulje, široke hlače i topiće, što i sama najradije nosi, Snježana već osmišljava nove modele torbi, ali i kolekciju hlača i jakni.

“Pripremam puno zanimljivih odjevnih predmeta, šarenih torbica… no strpite se do jeseni”, kazala nam je simpatična dizajnerica.

Sartess

 

Komentari