Zvijezda efekta umjetnih trepavica je ‘rođena’!

L'Oréal Paris Makeup Designer/Paris, vodeći šminkeri i najtalentiraniji dizajneri boja, uvode sasvim novi trend u šminkanju – trend koji je pun izazova i koji je inspiriran našom vezom s vašim najintimnijim željama i razumjevanjem istih

Svijet mogućnosti i ljepote nam je nadohvat ruke. L’Oréal Paris uvodi revoluciju u umjetnost šminkanja i predstavlja False Lashes Superstar maskaru koja podiže trepavice do vrtoglavih visina. Djeluje u dva sinergična koraka: povećava volumen trepavica, a zatim ih produljuje do ekstrema.

U čemu je tajna nezaustavljivog pogleda?

Korak 1: odvažan volumen

Velika inovacija iz L’Oréal-a Paris – podloga za volumen uvećava trepavice te prekriva i obavija svaku trepavicu za rezultat odvažnog volumena Zakrivljena četkica raščešljava trepavice i tako obuhvaća i kontrolira svaku trepavicu – čak i one koje je teško dohvatiti.

Korak 2: ekstremna duljina

Četkica za push-up efekt i intenzivno crna formula bogata vlaknima savršeno prekriva podlogu za volumen.
Vlakna za izduljivanje Top-Coat Lash Lifting četkice razdvajaju trepavice, a intenzivno crni pigmenti ih prekrivaju intenzivnom crnom i hvataju svijetlost. Trepavice su produljene do ekstrema i obavijene intenzivnom crnom, a oči su spremne za krupan kadar!

U 2016. godini usudite se isprobati efekt umjetnih trepavica. Uzdignite se na Superstar nivo, a kako bi upotpunili neodoljiv pogled predstavljamo Vam i Superstar Super Liner – “dizajnerski” tuš za oči sa supersavitljivim vrhom koji prirodno prati oblik kapka te omogućava precizne linije u samo jednom potezu.

Super naglašene, super duge, Superstar trepavice. Uzvišena, zvjezdana – ova maskara postaje zvijezda, a uz novi super liner s fleksibilnim vrhom za super diskretan ili supernaglašen izgled očiju u jednom potezu postanite Superstar!

Jer vi to zaslužujete!


Komentari