U restoranu Rodizio do Brasil osim u brojnim vrstama mesa pečenim na brazilskom churrasco žaru, možete uživati i u slatkim zalogajima, a jedan od onih na koji nećete ostati ravnodušnima jest ananas sa žara. U nastavku vam donosimo recept!
Priprema:
Ananas se oguli i uvalja u smjesu cimeta u prahu i smeđeg šećera. U nedostatku velikog roštilja kakvog imaju u restoranu Rodizio do Brasil, može se peći u pećnici na programu za grill ili pak na grill tavi.
Ovaj će vam desert sjajno ‘leći’ nakon uživanja u mesu pečenom na brazilskom churrasco žaru u prvom brazilskom restoranu u Hrvatskoj, u kojem u jelu možete uživati onoliko dugo koliko možete pojesti. Da vam doživljaj bude intezivniji, pobrinut će se brazilske plesačice, s kojih nećete skidati pogled taman onoliko dugo koliko će vam trebati da ponovno poželite meso nabodeno na sablje u rukama konobara ‘Pasadoresa’, koji cijelo vrijeme kruže oko gostiju, sve dok im ne pokažu crveno ‘svjetlo’.
Komentari