Gastronomska priča Zlatnog otoka

U sunčanom zagrljaju Malinske, možete se prepustiti kulinarskim kreacijama mediteranske kuhinje i tradicionalnih jela

Od proljetnih izdanaka popularnog samoniklog bilja sve do izdašnih plodova jeseni, u čarima mirisnih mediteranskih delicija na otoku Krku možete uživati tijekom cijele godine! Na obali Jadrana, s predivnim pogledom na Kvarner, u hotelu Malin očekuje vas tim vrhunskih kuhara a’la carte restorana Mulino. U sunčanom zagrljaju Malinske, možete se prepustiti kulinarskim kreacijama mediteranske kuhinje i tradicionalnih jela.

Mulino

Započnite s divljim šparogama u proljetnim mjesecima, posjetite Krk i u svibnju kada gastronomske dane u hotelu posvećuju domaćem siru i poznatoj krčkoj janjetini koja je neizostavna u njihovoj gastro ponudi. U elegantnom spoju vrhunske udobnosti i tradicije a la carte restorana Mulino, u širokoj lepezi delicija, nakon već tradiconalnih proljetnih, nastavljaju se priče s okusom mora koje golicaju nepca već na samu pomisao o dnevno svježoj ribi i morskim plodovima. Tu su i šurlice – domaća tjestenina, jela ispod peke, ovčji sir i pršut i dakako, izvrsno krčko maslinovo ulje, čije kapi oplemenjuju svako jelo, a uz svako jelo priča započinje i završava plemenitim kapima vrhinskih vina.

Za vas su spremne brojne gastronomske priče, a svaki put kada posjetite hotel Mulino, očekujte neku novu, još neispričanu priču.

Mulino

Komentari