Do njegovane kože u samo šest tjedana

Inovativan beauty alat koji pruža čvršću, sjajniju kožu s vidljivim rezultatima dolazi iz Philipsa

Žene sada mogu učiniti prvi korak u pravilnoj njezi njezi kože i u borbi protiv prvih znakova starenja i to iz udobnosti vlastitog doma zahvaljujući Philips VisaCareu, novom, jedinstvenom i inovativnom uređaju. Philips VisaCare koristi neinvazivnu mikrodermoabraziju za piling i masiranje kože te uklanja mrtve kožne stanice i stimulira prirodni proces obnove. Novi beauty uređaj elegantnog dizajna pomaže ženama da ostvare mladenački sjaj te čvrstu i sjajnu kožu s vidljivim rezultatima u samo šest tjedana*.

“Znamo da se žene žele osjećati i izgledati najbolje i shvaćamo kako im najnovije inovacije u tehnologijama brige za kožu mogu pomoći”, istaknula je Božena Brnas, marketing manager iz Philipsa. “Zbog toga smo razvili Philips VisaCare, jedinstveni uređaj za obnovu kože koji ženama pruža jednostavno, sigurno i učinkovito rješenje za borbu protiv prvih znakova starenja iz udobnosti njihovih domova. Tijekom testiranja, 93% žena koje su isprobale proizvod potvrdile su da je njihova koža postala glađa”.**

Andrijana Jeftović, Božena Brnas, Antonija Blaće, Ivana Manola, Dajana Pajkić
Andrijana Jeftović, Božena Brnas, Antonija Blaće, Ivana Manola, Dajana Pajkić

Čvrsta, meka i sjajna

Kako žene stare, koža gubi svoju čvrstoću, ton i teksturu te je veoma važno suzbiti prve znakove starenja što prije. Philips VisaCare koristi jedinstveni Philips DualAction Air Lift and Exfoliation System koji nježno i učinkovito vrši piling i masira kožu da bi izgladio njezinu površinu pomoću mikrodermoabrazije. Ova napredna tehnologija brige za kožu pomaže ženama u borbi protiv prvih znakova starenja te dovodi do izražaja prirodan sjaj njihove kože.

Philips VisaCare

Iako se pojam ženske ljepote kroz povijest mijenjao, zdrava i mladolika koža bila je nešto čemu su sve žene težile. No osnovno pravilo je pravilna njega lica što je potvrdila i Ivana Manola, dr.med. specijalist dermatologije i venerologije iz Poliklinike Manola. “Philips VisaCare uređaj za kućnu primjenu ujedinjuje dvije vrlo ciljane i učinkovite anti-aging metode: mikrodermabraziju i nježnu vakum masažu. Mikrodermoabrazijom se uklanjaju odumrle stanice s površine kože čime se potiče prirodna obnova zdravih stanica i zadebljanje epidermisa što za rezultat daje zdravu, sjajnu kožu glatke, baršunaste površine. S obzirom na učinak koji ostvaruje i na činjenicu da nikada nije previše rano započeti s pravilnom njegom kože, VisaCare uređaj nalazi primjenu u svim dobnim skupinama i toplo ga preporučam ženama koje vode brigu o svome izgledu”.

Antonija Blaće, Božena Brnas, Mihaela Batinić
Antonija Blaće, Božena Brnas, Mihaela Batinić

Pet minuta pravog užitka za vašu kožu

Svoje oduševljenje novim Philips VisaCareom nije skrivala niti poznata TV voditeljica, Antonija Blaće koja usprkos učestalim i velikim medijskim angažmanima te čestim putovanjima uvijek izgleda besprijekorno. “Trudim se redovito vježbati, relativno se zdravo hranim, ali svoju svakodnevnu njegu volim nadopuniti i kvalitetnim kozmetičkim tretmanima. Oduševljena sam s uređajem VisaCare jer kako često putujem više ne moram razmišljati o tretmanima u nepoznatim kozmetičkim salonima, jednostavno očistim lice i pruštim si pet minuta svoga užitka. A moja koža je zahvalna”, istaknula je Antonija Blaće.

A da je riječ o iznimno atraktivnom uređaju pokazuje i činjenica da će se ekskluzivno prodavati u Douglas parfumerijama. Andrijana Jeftović, iz marketinga Douglasa: „Zadovoljstvo nam je povezati se s velikim brendom poput Philipsa. U 19 parfumerija diljem Hrvatske žene se osjećaju kao u svome malome carstvu želja gdje nalaze najbolje i najkvalitetnije proizvode za sebe. Grupa Douglas poduzeće je svjesno tradicije, obiteljski je orijentirano, ali teži inovacijama. Stoga je povećanje naše ponude inovativnim i traženim proizvodom kao što je VisaCare bila logična poslovna odluka”.

*Nezavisno kliničko ispitivanje na 36 žena koje su koristile VisaCare 6 tjedana

**Rezultati neovisnog testiranja 75 osoba tijekom 4-tjednog tretmana, UK 2014

Komentari