Muževna elegancija hrvatskih reprezentativaca na putu do nogometnog trona

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Jedan od vodećih muških modnih brendova JOOP! novi je sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije za nadolazeće Europsko prvenstvo u Francuskoj. Naši reprezentativci, od kojih mnogi igraju ključne uloge u najpoznatijim domaćim i stranim nogometnim klubovima, te članovi stručnog stožera HNS-a, zablistat će u odijelima vrhunske kvalitete i besprijekorne udobnosti, po kojima je njemački brend JOOP! globalno poznat.

JOOP! ekskluzivni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije_campaign image 3

Od samih početaka, Hrvatska reprezentacija ne prestaje nizati uspjehe na međunarodnoj nogometnoj sceni, a uz nove JOOP! službene outfite, spremni su osvojiti i europski modni vrh. Moderni i urbani, hrvatski nogometni reprezentativci savršeno utjelovljuju misiju brenda JOOP! – usmjerenost na detalje, ambicija i rušenje granica jednako ih prate i na modnim i na nogometnim terenima. Strukturirana JOOP! odijela ističu sportska, istrenirana tijela naših reprezentativaca, uz istovremeni fokus na markantnu eleganciju.

JOOP! ekskluzivni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije_image 5

Autentični JOOP! krojevi našim će reprezentativcima osigurati savršeni look svakog dana i u svakoj prilici te ih pretvoriti u stilske ikone, koje će besprijekornim stilom odsad jednako oduševljavati i izvan nogometnih stadiona.

JOOP! ekskluzivni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije_campaign image 2

Kako je izgledalo na snimanju, pogledajte u videu u nastavku:


Službeni outfit nogometne reprezentacije dostupan je u Heraldi for men storeovima, Frankopanska 6 i Arena Centar.

Komentari