Neodoljivi mirisi provansalske tržnice

Nova Durance kolekcija poziva u bajkovitu šetnju provansalskim tržnicama i otkriva novi, elegantni pristup umjetnosti življenja otkriven u šarenim, svježim i slasnim ljetnim mirisima

Dopustite da vas na trenutak očaramo i inspiriramo bajkovitim mjestom u kojem se miješaju mirisi voća, povrća, začina i predivnih cvjetnih buketa stvarajući nove arome. Zatvorite oči na tren i prepustite se zavodljivim mirisima ljeta. Čaroliju ljeta i ljepotu i šarm provansalske tržnice, Durance je utkao u novu ljetnu kolekciju donoseći svježinu elegantnih voćnih mirisa. Šareni, svježi i slasni – ljetna Durance kolekcija predstavlja tri nova mirisa koja će probuditi sva vaša osjetila.

Neodoljivo sočan miris bijele nektarine obogaćen je blagom notom breskve i marelice dajući ovom voćnom mirisu profinjenu notu. Nježna aroma ružičaste borovnice začinjena je delikatnim božurom i crvenim mošusom donoseći miris ljeta koji se ne zaboravlja. Slastan i voćni miris dunje i jabuke ublažen je zelenom notom rabarbare tvoreći originalan i autentičan miris.

Durance ljetna kolekcija dolazi u tri nova mirisa; miris bijele nektarine, božur – ružičasta borovnica i rabarbara – dunja, te sadrži:

Mirisne svijeće, 180g (dostatne za 40 sati gorenja) i 75g (139,00 kn i 75,00 kn)

Parfem za prostor, 100 ml (115,00 kn)

Parfemi za prostor istog trenutka ispunit će vaš dom neodoljivim aromama.

Mirisni cvijet, 100 ml (225,00 kn)

Dostupan u mirisima bijele nektarine, božura – ružičaste borovnice i rabarbare – dunje, mirisni cvijet jedinstvenog je i elegantnog dizajna. U kontaktu s mirisom, cvijet suptilno otpušta predivan miris polagano mijenjajući boju.

Gel za ruke i tijelo, 250 ml (95,00 kn)

Idealan za pranje ruku, pjenušavi gel zamamnog mirisa sjajan je i kao gel za tuširanje.

Sapun, 100 g (33,00 kn)

Slatki sapun još slađe arome rukama daje nježan i profinjen miris.

Mirisne svijeće, 75g (75,00 kn)

Elegantna ljetna Durance kolekcija s tri nova mirisa upotpunjena je i linijom mirisnih svijeća opojnih aroma limuna – verbene, crvenog ribiza – maline te rajčice – metvice dostatnih za 25 sati gorenja.

Durance proizvode pronađite u Green Gold-u.

Foto: Press

Komentari