Nježan dodir svile…

Uresnica/Twilly sajajan je modni dodatak koji se može nositi na različite načine

Poznajete li ženu koja ne voli nježan dodir svile oko vrata? Naravno da ne, razlog je vrlo jednostavan – postoji neka neobična veza između nas žena i nježnog svilenog šala. On je taj ‘it’ dodatak za kojim osjećamo iznenadnu žudnju očarane njegovom elegancijom, teksturom i bojama.

Oduševljenje pripadnica nježnijeg spola je tim veće jer je hrvatski modni brend Croata lansirala novi proizvod – Croata Uresnicu/Twilly – usku traku-šal napravljenu od 100% visokokvalitetne svile, ručno šivanu i dostupnu u različitim dezenima, kolorima i u tri različite dužine.

CROATA Uresnica-Twilly

Croata Uresnica/Twilly fantastičan modni dodatak koji može biti vezan na nebrojene načine i koji će biti osnovni dodatak ženskog outfita. S obzirom na posebnu izradu i tkanje svilenih niti – ona je dovoljno izdržljiva kako bi se koristila na različite načine.

CROATA Uresnica-Twilly

Njezina lica su brojna – može biti narukvica oko ruke, traka za kosu, zamjena za remen od ručnog sata, ogrlica, pojas. Može se zavezati u mašnu ili čvor oko vrata, a ljubiteljice torbi vezati će je oko ručke u mašnu ili omotati čitavom dužinom ručke u Birkin stilu. S njom se izgled torbe mijenja iz dana u dan.

Ovisno o dužini, dizajnu i izradi cijena Croata Uresnica/Twilly je 290,00kn , 400,00kn, 600,00kn.

Preporučujemo

Komentari