Ovog proljeća volimo cvjetne note

Cvijeće ovog proljeća prožima ne samo odjevne kombinacije već i mirise, pa će tako i Springfield žena ovo razdoblje proživjeti na vrlo poseban i prirodan način

MIRIS

LOVE GREEN, naglašene note zelenih jabuka i svježe ubranih ribizla potpuno iznenadit će vas svojim zaokruženim mirisom. Cvjetna srž ovog pafema otkrit će intenzitet ruža, ljubičica i cvjetova narančinog drva. Prekrasna mješavina pojačana je drvenastom bazom metvice i mošusnih nota.

Love Green iz Springfielda, 159,00 kn
Love Green iz Springfielda, 159,00 kn

INSPIRACIJA

Miris dolazi u pakiranju svijetlo zelene boje s delikatno oslikanim divljim cvijećem koje je povezano s vrlo ženstvenom grafikom i šarenim siletama proljetnih leptira. Boca otkriva nježnu zelenu boju mirisa koji u kombinaciji s čepom zlatne boje savršeno dočarava duh ležernosti i prvih proljetnih zraka sunca. Miris predstavlja istinsku ljubav prema svježini prirode. Cjelokupan koncept slavi mladenačku energiju i vječnu slobodu žene.

Love Green iz Springfielda, 159,00 kn

Osim u mirisu cvijećem je prožeta i proljetna kolekcija odjeće i modnih dodataka iz Springfielda, a u galeriji u nastavku vam donosimo neke od modela:

Foto: Press

Komentari