Quarnero NaTrue Organic ulja – dar zemlje, sunca i mora

Inspirirana blagodatima i tradicijom samoniklog bilja, te uz pomoć starih receptura i prirodnom nadahnute njege, tvrtka Quarnero kreirala je liniju ručno pripremljenih organskih ulja za njegu tijela i ulja za profesionalnu masažu

Blagodati kadulje, smilja, lovora, komorača, breke i lavande s Kvarnera, jedne od najboljih mikro lokacija na svijetu pretočena su u četiri proizvoda za svakodnevnu upotrebu: pod nazivom Opatijsku Kameliju, Miris Kvarnera, Miris Istre i Miris Učke, te uljem za profesionalnu masažu pod nazivom Scent of Mediterranean.

Quarnero ulja nosioc su prestižnog NaTrue Organic certifikata za mješavinu ovih visoko vrijednih prirodnih ulja koja se jednostavno primjenjuju, brzo upijaju, vrlo su učinkovita i djeluju regenerativno na kožu štiteći ju, hraneći, dajući istovremeno svilenksat dodir i zavodljiv miris. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, a dovoljno je svega par kapi za izuzetan osjećaj ugode i glamura na koži – dar zemlje, sunca i mora! Mješavina prirodnih sastojaka izrvsno je izbalansirana kako bi se postigao optimalan učinak.

Prepustite se Kvarnerskoj čaroliji uz Quarnero ulja već danas i to uz posebne blagdanske popuste – samo jednim klikom na www.quarnero.hr te u biljnim ljekarnama Lavana Mia i Kantarion.

Komentari