Reebok kolekcija ‘Perfect Split’

Priča o spoju urbane glazbe i lifestyle brenda Reebok dobila je svoj novi nastavak. Kendrick Lamar još jednom bira Reebok kako bi predstavio svoju originalnu osobnost kroz makeover popularnih Reebok Classic tenisica

‘Perfect Split’ kolekcija donosi Classic Leather autentične i sveprisutne tenisice u muškoj i ženskoj varijanti u raznolikoj varijaciji atraktivnih boja. Nova suradnja rezultirala je tenisicom od decentne kože s antilop elementima i kontrastnim detaljima koji uspješno dočaravaju osobnost po kojoj je Lamar poznat. To je tenisica koja se identificira s kulturom i dopušta svakome da izrazi svoj vlastiti stil.

PerfectSplit_6PerfectSplit_3_PerfectSplit_1

Nova kolaboracija stilski je znatno drugačija od prethodnih jer savršeno dočarava vintage duh. Portreti u kampanji poznatog repera u retro su stilu, koji na novi i poseban način reflektiraju različite strane njegove osobnosti.

PerfectSplit_15 PerfectSplit_16 PerfectSplit_18 PerfectSplit_19

Nova ‘Perfect Split’ kolekcija bit će dostupna od 1. kolovoza u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera – Shooster, Tenisice, ShoeBeDo, TopSport te Ferivi.

Komentari