Darujemo vam ulaznice za popularne ‘Malce’

Od 9. srpnja platna kina CineStar preplavit će 'Malci', a mi smo za vas pripremili dva puta po dvije ulaznice za projekciju tog animiranog filma

O filmu:

Nakon iznimnog uspjeha animiranog filma ‘Despicable Me’ i nastavka ‘Despicable Me 2’, gledatelji su pokazali da žele još te veliku znatiželju o Malcima, Gruovim odanim pomoćnicima. Osnivač i direktor kompanije Illumination Chris Meledandri komentira odluku o nastanku priče o Malcima: “Nismo mi odlučili dati Malcima njihov film, oni su to jednostavno tražili.”

Priča o Malcima počinje na samom početku vremena. Kao jednostanični organizmi koji su s vremenom evoluirali, Malci su oduvijek služili najgore gospodare. Budući da su im gospodari stalno nestajali, od T. rexa do Napoleona — našli su se u nevolji, jer nisu imali kome služiti te su pali u depresiju i stoga je jedan od njih po imenu Kevin skovao plan. On i buntovni tinejdžer Stuart te simpatični Bob krenut će u svijet u potrazi za novim zlim gospodarom. Put će ih dovesti do potencijalne nove gospodarice po imenu Scarlet Overkill, a na putu od Antarktika do New Yorka i Londona suočit će se s brojnim izazovima i najvećim izazovom dosad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

Malci

Ukoliko biste i vi željeli svoje dijete odvesti u jedan od CineStara u Hrvatskoj, možete sudjelovati u našem darivanju. Za vas smo pripremili dva puta po dvije ulaznice za projekciju ovog animiranog filma koji u kina stiže 9. srpnja. 

Sve što trebate napraviti kako biste baš vi dobili ove ulaznice jest prijaviti se u inbox naše facebook stranice, s naznakom ‘MALCI’, porukom koja sadrži vaše osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt), te čekati istek ovog darivanja, odnosno ponedjeljak 13. srpnja u deset sati kada ćemo slučajnim odabirom izvući dobitnike, odgovoriti im na poruku, te njihova imena objaviti u postu na facebooku. 

Sretno! 

Komentari