Brazilski maneken i glumac Pedro Soltz u kampanji brenda Galileo

Atraktivan brazilski maneken i glumac Pedro Soltz na radost brojnih obožavatelja ponovno promovira modnu marku Galileo

Najzgodniji Brazilac u Hrvatskoj, maneken i glumac Pedro Soltz zaštitno je lice nove kolekcije modnog brenda Galileo. Po drugi put, ovaj atraktivan model promovira modnu marku koja je postala neizostavan dio garderobe svakog Hrvata. Kampanju je u Opatiji snimio modni fotograf Šime Eškinja.

galileo

Suvremeni čovjek središnja je misao nove Galileo kolekcije. Poput prethodnih i ova je progresivna te s novim elementima koji će osvježiti svakodnevni izgled modernog muškarca. Odijela, košulje i sakoi iz nove kolekcije suvremenog su dizajna, vrhunske kvalitete i neizostavan dio garderobe svakog muškarca. Svaki komad predstavlja izvrstan omjer cijene i kvalitete. Omiljeni brend u svojoj ponudi ima odjeću za sve prilike, od casual za slobodno vrijeme pa do poslovnog i svečanog izgleda.

galileo

Pedro Spltz odlično se uklopio u novu kolekciju za koju ima samo riječi hvale. “Oduševljen sam novim modelima. Kolekcija zaista prati najnovije trendove u svijetu mode. Često na snimanjima imam priliku nositi razna odijela i košulje, moram priznati kako Galileo kvalitetom spada u sam vrh. Veseli me da ponovno mogu promovirati hrvatsku modu, ipak je ovo moj drugi dom!”

galileo

Pedro Soltz, koji se ponovno pojavljuje u kampanji Galilea, nasljedio je kapetana Hrvatske vaterpolske reprezentacije Josipa Pavića, a ranije je u istoj ulozi bio nogometaš Vedran Ćorluka. Svaka kampanja ovog modnog brenda izražajno je upečatljiva te dugo ostaje u sjećanju.

 

Komentari