Mia Maretić pobijedila na izboru The Look Of The Year

Među dvjestotinjak djevojaka na natjecanju The Look Of The Year pobjedu je odnijela Mia Maretić

U galeriji Velvet medijima je predstavljena Mia Maretić iz modne agencije Talia Model, koja je na ovogodišnjem izboru za The Look Of The Year pobjedila i još jednom pokazala kako naše djevojke i dalje nižu uspjehe na tom prestižnom izboru i to sve pod vodstvom modne agentice Tihane Harapin Zalepugin.

Tihana Harapin Zalepugin
Tihana Harapin Zalepugin

Mia Maretić nedavno se vratila iz Taromini u kojem je održan ovogodišnji izbor The Look Of The Year 2015. gdje je u izboru preko 200 djevojka osvojila prvo mjesto.

Mia Maretić

The Look Of The Year je jedno od najvažnijih modnih natjecanja u svijetu, a njegov cilj je odabir i lansiranje modela na svjetsku modnu scenu. Natjecanje svake godine privlači sve više djevojaka, a u njegovoj prvoj fazi sudjeluje oko 200 djevojaka iz više od 40 zemalja.

U organizaciji agencije MODEL SCOUTING OFFICE, internacionalnog partnera agencije TALIA MODEL, renomirani modni izbor Lice Godine vratio se na naše prostore. Već treću godinu za redom nova lica koja vodi modni scout Jelena Ivanovic, osvajaju prvo mjesto na The Look Of The Year!

Komentari