Niche brendovi koji će oduševiti obožavatelje rijetkih parfema

Olfaktivna senzacija na policama Martimexa

Rijetki i umjetnički akcentirani, niche parfemi oduševljavaju svojom čistoćom mirisa i subliminalnom ljepotom. Novi niche brendovi, koje je zagrebačka parfumerija Martimex uvela u svoju ponudu, su La Parfumerie Moderne, BeauFort London, Atelier des Ors i Esteban. Mi ćemo izdvojiti sada već kultni brend La Parfumerie Moderne čiji je parfem No Sport proglašen najboljim niche parfemom 2015.

Brend La Parfumerie Moderne nastao je iz sjećanja jednog dječaka koji potječe iz hotelijerske obitelji, a uspomene iz velebnih, neoklasičnih hotela prošlog stoljeća pretočene su u estetiku klasične francuske parfumerije. Stoga je riječ o brendu za kojeg se, s punim pravom, može reći da je tradicionalno francuski.

Philippe Neirinck, kreativni um koji stoji iza ovog brenda, oživio je klasične formule na moderan i vrlo trendi način. Tako je nastao No Sport, parfem koji je proglašen najboljim niche parfemom u 2015. godini, po izboru parfumera i kritičara.

La Parfumerie Moderne označava tradiciju, eleganciju i rafiniranost sirovih materijala, a kolekcija sadrži 3 mirisa: Cuir X, No Sport i Désarmant.

Komentari