Novi domaći modni brend

Domaću modnu scenu od jučer je, svojim brendom I WISH, dodatno obogatila mlada dizajnerica Andrea Šket Škomac, čije su modne ideje rezultat dugogodišnje ljubavi prema modi i dizajnu

Kako bi proširila vidike na tim područjima te potaknula razvoj kreativnosti, Andrea je završila talijansku školu mode i dizajna – Callegari, nakon čega se hrabro upustila u ostvarenje svojih snova.

I wish 9

Prve dvije kolekcije, ‘Impress’ i ‘Take a bow’, ugledale su svjetlo dana te ispunile novootvoreni showroom u zagrebačkom centru Green Gold. Impress kolekcija sastoji se od 10 modela haljina izrađenih od likre i čipke, s dodacima satenskih i ukrasnih traka, u kojima će svaka djevojka privući i zadržati brojne poglede. U kolekciji prevladavaju nude nijasne, koje zrače nježnošću i ženstvenošću te su nosive u svečanim i večernjim prilikama.

I wish 3

Za hrabrije i odvažnije, dizajnerica je pripremila kolekciju ‘Take a bow’. Zaštitni znak kolekcije velike su mašne izrađene od scuba i tila, koje na haljinama izgledaju glamurozno, a ujedno prate liniju tijela. U ‘Take a bow’ kolekciji mogu se pronaći i kompleti hlača s korzetima i suknje s crop topovima, koji će naglasiti ono najbolje na svakoj ženskoj figuri.

I wish 6

I wish 1

Bojana Gregorić, Marijana Batinić, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić i Marijana Mikulić među prvima su posjetile novootvoreni I WISH showroom te odabrale kreacije po svom ukusu.

M. Mikulic E. Ojdanic N. Janjic B. Gregoric M. Batinic

Komentari