Odjeća Nina Sew koju ćete željeti nositi cijelo ljeto

Prozračne haljine, tunike, topovi, divnog kroja brenda Nina Sew zasigurno će vas već na prvu oduševiti

Odrastanje uz baku krojačicu itekako je ostavilo traga na 22-godišnjoj Mariji Markotić Gojić, koja danas, baš poput svoje najdraže ‘učiteljice’ rado sjeda za šivaću mašinu te stvara odjevne predmete za kojima poludi baš svaka djevojka kada ih otkrije. A otkriti ih može na njezinu Instagram profilu, na kojem Marija tek od nedavno objavljuje fotografije haljina koje osmišljava, kroji, šiva…

Nina Sew

– Uz baku sam već kao osnovnoškolka prvi put sjela za šivaću mašinu. Sjećam se kako je u vrijeme kad sam bila još mala curica šivala za Gretu Gudelj, Vesnu Šunjić… a odjeću koju je šivala slala bi od Milana, Pariza… posvuda. Nerijetko sam s njom odlazila u radionicu i uživala gledajući ju, tako da sam već tada razvila ljubav prema ovome što danas radim – ispričala nam je Marija, studentica prava, koja posljednje četiri godine samostalno šiva, dok joj baka uskoči samo kad joj nedostaje vremena da završi sve što je započela, ali i kako bi s ponosom promatrala djela svoje nasljednice.

Nina Sew

Osim što je nerijetko znala ostati razočarana ponudom u trgovinama odjeće, obzirom da bi u kupnju odlazila s već zacrtanom idejom što bi željela kupiti, a ni kvaliteta nije uvijek bila onakva na kakvu ju je baka navikla, Marija danas bez problema stvori ono što poželi.

Izazov u osmišljavanju i šivanju prekrasnih tunika i haljina kojima se intezivno bavi ovog ljeta, još je veći zahvaljujući njezinoj 16-mjesečnoj kćerkici Nini Miji, za koju najradije šiva.

Nina Sew

Premda je ponuda u trgovina s dječjom garderobom sjajna i velika, ništa nema toliku vrijednost kao haljinica koju je za nju napravila njezina mama.

Nina Sew

I upravo je po svojoj voljenoj curici nazvala svoj brend odjeće, kojem je samo dodala engleski izraz za šivati, pa su tako njezine kreacije već mnogima djevojkama poznate pod nazivom Nina Sew.

I dok već pomalo razmišlja o haljinama koje želi raditi na jesen i zimu, kao i o masivnim pletivima koje i sama obožava nositi uz najdraži odjevni predmet – traperice, a koje najbolje plete njezina mama, Marija se namjerava i u budućnosti držati jednog mota. Nina Sew odjeća izrađena je od kvalitetnih, prirodnih materijala, ima dobar kroj, kvalitetno je sašivena i to za prihvatljivu cijenu.

A mi joj samo možemo poželjeti sreću da ostvari sve što je naumila, premda nimalo ne sumnjamo da će u tome i uspjeti!

Komentari