Postignite bez napora kosu kao s plaže

Žene nerijetko pokušavaju dobiti izgled vjetra u kosi kao da su provele dan na plaži

Beach Blonde linija ekskluzivno je dizajnirana od strane experata u John Friedi kako bi kreirali izgled i osjećaj kose kao s plaže, tokom cijele godine; sjajna je vijest što to nije samo za plavuše. Ispunjeni prirodnim extraktima i morskim biljkama, ovi proizvodi omogućuju vam da kreirate nahranjenju i bezbrižnu razbarušenu valovitost, dok vas lagani ljetni miris vraća ponovno na plažu. Koristite Beach Blonde Cool Dip Purifying šampon I Beach Blonde Kelp Help Dubinski regenerator/masku da pripremite kosu. Ovi proizvodi hrane, čiste i zaglađuju suncem okupane pramenove, otkrivajući blistavu kosu mekane i pune teksture. Zatim, kreirajte savršeni izgled “vjetra u kosi” s razbarušenom teksturom kose, kao s plaže, koristeći ikonski sprej s morskom soli Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray.

Beach Blonde Cool Dip Purifying šampon: Šampon s metvicom koja daje osjećaj hlađenja, čisti kosu kako bi uklonio svakodnevnu prljavštinu i višak proizvoda za kosu, pripremajući je za ultimativni opušteni stil, kao s plaže. Osnažujuća formula s morskim algama detoksificira kosu oštećenu vrućinom, osvježavajući je za sexy izgled kao s plaže tokom cijele godine. (cijena: 69,50kn)

BeachBlonde

Beach Blonde Kelp Help Deep Conditioning maska: Osvježavajuća dubinska maska sa mentom, hidratizira osušene pramenove kako bi obnovili i revitalizirali suhu, oštećenu kosu. Formula bogata uljem morskog kelpa i cvjetnog ulja biljke Monoi intenzivno hidratizira i hrani kosu oštećenu vrućinom, obnavljajući kritičnu vlagu, daje svilenkastu podatnost i zdravi sjaj. (cijena: 69,50kn)

BeachBlonde

Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray: Kultni proizvod, ikonski sprej prožet s morskom soli koji daje teksuru kosi. Tropski miris kokosovog oraha kreira bezbrižan, svježi morski izgled, stvarajući razbarušenu valovitost kose i mat finiš. Imajte kosu kao s plaže, bez da ste nogom kročili na plažu. (cijena: 69,50kn)

BeachBlonde

“Žene stalno pokušavaju dobiti taj izgled vjetra u kosi kao da su provele dan na plaži. Izgleda kao da su bez napora postigli tako glamurozan izgled,” objašnjava Internacionalni kreativni konzultant za John Frieda njegu kose – Harry Josh. “Sada, sa Beach Blonde kolekcijom, moguće je ponovno kreirati tu opuštenu, sexi ljetnu kosu, bilo gdje, bilo kad.”

Ja & John & Beach Blonde. Zajedno možemo.

Preporučujemo

Komentari