Suradnja Marije Cvitanović s brendom Pounje

Dizajnerica Marija Cvitanović predstavlja kolekciju brenda Marka M vintage glamour Pounje

Prepoznatljiva bezvremenska elegancija već petu godinu zaredom kruna je poslovanja Marije Cvitanović, koju naglašava u svakoj svojoj kolekciji. Marka M njeguje čiste linije i krojeve u kombinaciji s čipkom i svilom, koje su ključni elementi nove ženstvene kolekcije. Mekoća tkanina koje koristi oličenje su udobnosti, a čiste boje i krojevi naglašavaju prednosti ženske siluete.

Marka Pounje 1
Marka Pounje 2

Nit vodilja Marijine nove kolekcije holivudske su zvijezde 50-ih, kojima su, kako u filmovima tako i privatno, neki od omiljenih odjevnih predmeta upravo negližei, spavačice i ogrtači, koji nimalo ne zaostaju za glamuroznim kreacijama za izlazak ili crveni tepih. Upravo je u tome našla savršenu poveznicu s poznatim hrvatskim proizvođačem modernog rublja i spavaćeg programa – Pounje, koji se kroz dugogodišnje iskustvo i tradiciju ističe na domaćem tržištu i regiji. U zajedničkoj suradnji nastao je dobitni modni brend Marka M vintage glamour Pounje u koji je Marija unijela dozu moderne elegancije i multifunkcionalnosti u već besprijekornu izradu Pounje asortimana.

Marka Pounje 8 Marka Pounje 7

“Nijanse su te koje distanciraju haljinu od spavačice ili negližea, a upravo na njima smo poradili kako bi dobili nosiv odjevni predmet za razne prigode, ovisno o želji i stilu osobe koja ga nosi”, izjavila je Marija Cvitanović.

Marka Pounje 4

Marka Pounje 3

Bijela, crna, boja lososa i boja vina u kombinaciji s bež i crnom čipkom samo su neke od nijansi brenda Marka Pounje, koje ćemo uskoro viđati na gradskim ulicama i modnim izlozima. Na pripadnicama ljepšeg spola je da odaberu svoj omiljeni kroj izrađen od pamuka, viskoze ili svile, koji će savršeno pristajati njihovoj građi.

Marka Pounje 5

Komentari