Volani, asimetrija, pomponi i prugice – hit ljetne sezone

Ljeto nam stiže, a s njim i neodoljiva ljetna kolekcija domaćeg street style brenda 'Salut!'

Nova ljetna kolekcija majica kratkih rukava, inspirirana je snažnim i uspješnim ženama. Dizajnerica i vlasnica brenda, Ana Toš, otkrila nam je kako je inspiraciju za ljetnu kolekciju našla upravo tamo, gdje njen dizajn i živi, na ulicama gradova.

Salut!

‘Prilikom kreiranja nove kolekcije, htjela sam se vratiti onom iskonskom i osnovnom – samoj srži mode i dizajna i onome čemu ona zapravo i pripada – ženama koje nose moje kreacije i u njih dodaju neki novi, svoj štih. ‘Salut!’ kreacije nose i vole različiti tipovi žena i svaka na svoj način osmišljava modnu kombinaciju i stil kako će odjenuti neki modni komad. Ipak, jedno im je zajedničko, sve su to djevojke i žene sa stavom, izgrađenim osobnim stilom, posebne, prepoznatljive i iskrene ljubiteljice mode’, govori Ana.

Salut!

Ljetna kolekcija majica kratkih rukava donosi dva osnovna modela, koja su imena dobila također po snažnim i uspješnim ženama – Merilyn i Audrey. Model Merilyn je kao i filmska ikona po kojoj je
dobio ime, poseban, vrckav i nezaboravan. Krasi ga asimetrija prugastih volana u mornarskom stilu, a pa sebi nosi dvije vrste natpisa posvećenih ženama i djevojkama: ‘Be a girl with mind, woman with attitude and lady with class’ i ‘Girl should be two things, who and what she wants’.

Salut! Salut!

Model Audrey je kao i njegova imenjakinja, svevremenska filmska ikona, nježan, romantičan i ženstven. Također ga krase volani u kombinaciji pamuka i tila. Na oba modela nalaze se neizostavni detalji sezone, ručno rađeni pomponi.

Salut! Salut!

‘Salut!’ je u svojoj ljetnoj kolekciji uspješno ujedinio sve hitove sezone – volane, asimetrije, pompone i prugice.

Salut!

Komentari